Ciorba de peste

de ela in Ciorbe, 12 Mai 2011 | 13860 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3fire ceapa verde,
  • 2ardei capia,
  • 2morcovi,
  • 4cartofi,
  • 4linguri orez,
  • 1bucata peste(merluciu am pus eu),
  • 1felie telina,
  • sare,
  • piper,
  • vegeta de legume,
  • patrunjel,
  • leustean,
  • bors,
  • 1conserva rosii bucati in bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de peste:

Taiem rondele ceapa verde.Curatam morcovii,telina si ardeiul si ii taiem cubulete.Punem legumele in putin ulei si lasam la calit cateva minute.Adaugam apa si cand incepe sa fiarba punem orezul si cartofii taiati cubulete,sare,piper si vegeta si lasam sa fiarba vreo 20minute,apoi adaugam rosiile in bulion si mai condimentam daca trebuie.Punem si pestele taiat bucati mai mici,bors dupa gust si lasam sa dea 3-4clocote,apoi oprim focul,presaram deasupra patrunjel si leustean,punem capacul si lasam cateva minute acoperit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu dulceață de morcovi - Desert delicios la pahar

ieri la 08:56

Ceesecake fara coacere

de Caty 2

ieri la 05:45

Chec cu banane reteta gustoasa de banana bread

pe 11.05 la 10:37

Mic dejun cu ouă turcești - Un deliciu culinar irezistibil de gustos și rapid

pe 11.05 la 08:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de peste